FINTURE - KAIKKI SAMASTA PAIKASTA

Finture Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo useita vuosikymmeniä. Valmistamme ja myymme kotimaisia FINTURE puisto- ja pihakalusteita, leikki- ja liikuntavälineitä sekä CE-merkittyjä katoksia. Omaa tuotevalikoimaa täydennetään yhteistyökumppaneiden tuotteilla.

Voit tilata kaiken tarvitsemasi pihaan tai puistoon samasta paikasta helposti ja vaivattomasti verkkokauppamme kautta. Verkkokauppamme valikoiman lisäksi löydät lisää tuotteita yrityksemme pääsivuilta www.finture.fi. Finture-verkkokauppa on Finture Oy:n erillinen palvelu eikä verkkokaupan käyttäjätunnukset ole voimassa yrityksen pääsivustolla.


PIHA ON VIIHTYMISTÄ VARTEN

FINTURE-pihakalusteet on tarkoitettu tuomaan viihtyisyyttä ja käytännönläheisyyttä pihapiiriin tuotteiden kestävyyttä ja pitkää ikää unohtamatta. Monesti moduliratkaisut tuovat ongelmia tuotteiden kestävyyteen ja käytettävyyteen. FINTURE-pihakalusteet tekevät tässä poikkeuksen, sillä tuotteet toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti käyttövalmiina tai valmiiksi esikoottuina kokonaisuuksina jolloin tuotteet ovat helppoja koota/asentaa (heti käyttövalmiit eivät tarvitse kokoamista ollenkaan) ja ne kestävät kovemmassakin käytössä.

KIINTEISTÖT JA YMPÄRISTÖ

Pihojen ja taloyhtiöiden yleinen viihtyvyys vaatii pieniä asioita mitä ei aina huomaa. FINTURE- porrassäleiköt, harjatelineet, roskakorit, pyörä-, suksi- ja koirakoukut tekevät kiinteistöjen järjestyksessä ja puhtaana pitämisestä huomattavasti helpompaa. Luot kalusteilla myös kiinteistöjen sisätiloihin soveltuvia tehokkaita, toimivia säilytystiloja jolloin ne muuttuvat turvallisiksi ja esteettömiksi. FINTURE-tuotteita on täydentämässä myös yhteistyökumppaniemme tuotteita.

LAPSILLE TEHTYÄ LAATUA

FINTURE leikki- ja liikuntavälineet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa viimeisimmät EN-1176 turvastandardit huomioiden. Ne soveltuvat julkisiin puistoihin, päiväkoteihin, kouluihin ja taloyhtiöiden pihoilhin. Myös asennukset suoritetaan samoja standardeja noudattaen. Pyrimme aina tekemään kohteista omalta osaltamme mahdollisimman turvallisia ja minimoimaan vaaratilanteet leikkikentillä sekä korjaamaan mahdollisimman nopeasti havaitut vaarantilanteiden aiheuttajat. Vuosikymmenien kokemus auttaa meitä tässä työssä. Turvallisuus on mielestämme yksi leikkivälineen tärkeimmistä ominaisuuksista. Kotimaista FINTURE tuotevalikoimaa täydennetään lisäksi valikoimalla yhteistyökumppaneiden tuotteita.

LEIKKI- JA LIIKUNTAPAIKAT OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ

Parhaimmillaan liikunta- ja leikkivälineet saavat lapsen tai nuoren mielikuvituksen liikkeelle, kehittävät hänen koordinaatiokykyään, ajatteluaan ja vahvistavat lihaksistoa. Pihaleikeissä lapset oppivat myös yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. FINTURE liikunta- ja leikkivälineet tukevat lapsen tai nuoren omaa tekemistä, hänen itsensä näkökulmasta, oikeissa mittasuhteissa. Hyvin suunnitellulla, mukavalla pihalla viihdytään. Vartavasten liikuntaan ja leikkeihin suunnitellut välineet innostavat yhä uudelleen ja uudelleen. Niin kotona, päiväkodissa, leikkipuistossa kuin koulussakin.

AvainlippuAVAINLIPPU

Suomalainen työ on tärkeää. Siksi valmistamillemme FINTURE-tuotteilla on avainlippu osoituksena, että tuemme suomalaista työtä.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS ON PÄÄMÄÄRÄMME !

Anna palautetta jotta voimme kehittää palveluitamme ja tuotteitamme.

Finture logo