Tilausohjeet ja toimitusehdot

TILAUS

Voit tehdä tilauksen verkkokaupan ostoskorin kautta tai sähköpostitse verkkokauppa@finture.fi.
Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on tehnyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen sähköpostilla ja tilaukseen lisätään erikseen rahti taulukon mukaisesti:

Rahdin lähtöhinta 25€, johon rahtilaskuri laskee rahdin tuotekohtaisesti riippuen tuotteen koosta ja toimituspaikasta. Ostamalla useamman tuotteen kerralla tulee rahti edullisemmaksi. Rahdin kokonaishinnan näet menemällä kassalle ja painamalla "klikkaa lähetyskulujen laskeminen"-painiketta.

Rahti koskee koko Suomea, poislukien Ahvenanmaa tai muut vastaavat erikoistoimitusalueet joihin rahti lasketaan erikseen. Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun niin laskemme rahdin kohteeseen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

MAKSAMINEN

Verkkokaupassa voit maksaa ennakkolaskulla, kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, Luottokunnan luottokortilla, Everyday laskulla ja osamaksulla, Collector laskulla, Jousto laskulla ja osamaksulla sekä laskulla (yritykset).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).

Verkkopankit Luottokortit Laskulla/osamaksulla
• Osuuspankki
• Nordea
• Danske Bank
• Handelsbanken
• Tapiola
• Ålandsbanken
• S-Pankki
• Aktia
• Säästöpankki
• Paikallisosuuspankit
• Visa
Visa Electron
MasterCard
Ennakkolasku (yksityiset)
• Lasku (yritykset)

• Jousto Lasku
• Jousto Osamaksu
• Collector Lasku

Maksu ennakkolaskulla (yksityiset)
Ennakkolaskulla tilaaminen on vaivaton ja lisäkustannukseton tapa ostaa. Lähetämme sinulle vuorokauden sisällä erillisellä sähköpostilla ennakkolaskun, jonka maksusuorituksen kirjauduttua järjestelmään tilaus toimitetaan toimitusajan mukaisesti (tilaustuotteiden toimitusaika lasketaan maksusuorituksen kirjautumisesta).

Maksu laskulla (yritykset)
Taloyhtiöille, yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle myönnetään 14 päivää maksuaikaa lukuunottamatta toiminimiä ja yksityisiä elinkeinoharjoittajia. Luottotiedot tarkistetaan. Saat tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostiisi maksutiedot. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi arkivuorokauden kuluessa, pyydämme ottamaan yhteyttä. Tilatut tuotteet ovat Finture Oy:n omaisuutta ja edelleen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty kunnes kauppahinta on kokonaan suorittu Finture Oy:lle.

Yleinen viivästyskorko 16 %.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUS

Tuotteet myydään ainoastaan toimitusmyyntinä (ei nouto/myymälämyyntiä). Toimitusaika on tuotekohtainen ja on normaalisti 7-45 vuorokautta tuotteesta, varastotilanteesta ja/tai sesongista riippuen. Poikkeavasta toimitusajasta ilmoitetaan erikseen. Suuret tuotteet valmistetaan pääasiallisesti tilauksesta.

Suuret tuotteet toimitetaan yleensä Finture-kuljetuksen toimittamina. Pienet pakettiin sopivat tuotteet yksityishenkilöille voivat saapua myös DPD-kuljetuksen perille toimittamina tai lähimpään MyPack- tai Posti- noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin (esim.K-kaupat, R-kioski, tmv.).

Toimitus tulee ottaa henkilökohtaisesti vastaan ja paketti tulee tarkistaa ulkoisesti. Mahdolliset kuljetusvauriot on kirjattava rahtikirjaan ennen toimituksen allekirjoittamista, muuten kuljetuksesta aiheutuneita vaurioita ei korvata.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti isoina elementteinä tai käyttövalmiina. Kasaaminen ja asennus onnistuu ohjeiden avulla helposti. Tarjoamme myös asennuspalveluita ympäri Suomen. Alueellisesti tarjolla myös "avaimet käteen"-palveluita maansiirtotöineen.

TAKUU JA PALAUTUKSET

Tuotteilla on yleinen kahden vuoden takuu. Takuuaika alkaa toimituksesta. Tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu koskee rakenteellista lujuutta, materiaalivirheitä tai tuotannon aiheuttamia virheitä. Takuu on voimassa ainoastaan sillä edellytyksellä, että perustus, asennus ja huoltotoimenpiteet on tehty asianmukaisella tavalla asennusohjeita noudattaen.

Takuu ei ole voimassa mikäli on todennäköistä, että tuotteen rikkoutuminen tai huonontuminen johtuu väärästä käytöstä, huolimattomuudesta, ilkivallasta, tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta asentamisesta, käsittelystä tai käytöstä (mikäli ostaja tai hänen valttuutamansa vastaa asennuksesta), tai muusta ostajan puolelta johtuvasta seikasta. Takuu ei kata normaalia kulumista, repeytymistä, sälöilyä, pintakorroosiota (metalliosat), värivirheellisiä (discoloured) pintoja, vähäistä halkeamaa tai puun vääntymistä eikä kosmeettisia haittoja. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat aiheutuneet virheellisestä asennuksesta. Takuuseen korvataan vialliset tai vaurioituneet osat. Takuu sisältää vaihto-osien maksuttoman toimituksen asiakkaalle. Takuu ei kata vioittuneiden osien vaihtotyötä (purku ja asennus), vaan asiakas vastaa itse vaihto-osien asennustöistä. Mikäli alkuperäinen asennus on tehty FINTURE:n toimesta, vastaa FINTURE asennustöistä vaihto-osille. Vaihto-osien toimituksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa, toimitusajat vaihtelevat saatavuuden mukaan 7-30 vrk. Asiakkaan tulee välittömästi raportoida virheestä, mutta kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Yksityisillä kuluttajilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen.

Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä palauttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön eikä asentaa sitä. Toiveiden mukaan erikseen valmistettuja tai erityistoiveiden mukaan maalattuja tuotteita ei voi palauttaa. Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta, mikäli tuote ei kokonsa tai painonsa takia edellytä erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista. Kuluttaja on kuitenkin velvollinen pakkaamaan tuotteen palautuskuljetusta varten. Yrityksillä tai yhteisöillä (ml. taloyhtiöt, kunnat, valtio) ei ole automaattista palautusoikeutta.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee aina sopia palautuksesta verkkokaupan myynnin tai asiakaspalvelun kanssa asiasta sähköpostise.

TEKIJÄNOIKEUDET JA VASTUUNRAJOITUS

Tämä verkkokauppa on tehty tiedotus- ja -markkinointitarkoituksessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja korjauksiin koskien sivuilla annettuja tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Tuotteiden materiaaleissa ja väreissä saattaa esiintyä pieniä eroavuuksia sivustolla annettuihin tietoihin ja kuviin nähden. Finture-verkkokauppa on Finture Oy:n erillinen palvelu. Hinnat ja toimitusehdot saattavat erota Finture Oy:n yleisistä yrityskaupassa käytetyistä ehdoista.

Sivuston sisältämän aineiston osittainenkin kopioiminen ilman lupaa on kielletty. Tulostaminen omaan käyttöön on sallittua.